O`LEARYS PITEÅ

GINBAR NATTLKUBB

 

Birkarlen Brands verksamheter bedrivs i fristående driftbolag verksamma inom tradionell restaurang, bar, pub, nattklubbverksamhet samt event. Flertalet av bolagets verksamheter är kopplade till våra registrerade TM. Birkarlen Brands strategi för tillväxt är främst utveckling av våra verksamheters TM och underliggande koncept som drivs i egen regi och i viss del på franchisebasis. Vi söker ständigt nya utmaningar och förvärv och samarbeten.

 

GINBAR NATTKLUBB

Har sedan flera år tillbaka framgångsrikt bedrivit nöjes verksamheten Ginbar Nightclub som drabbades hårt av de restriktioner som belastade nöjes och restaurangbranschen. Dessa restriktioner medförde att vi tvingades att sätta verksamheterna vilande under 2020/21. Nu tittar vi framåt och genomför det vi planerat under en lång tid att utveckla Ginbar Nightclub till en renodlad nattklubb med återkommande gästspel på festivaler och övriga evenemang. Verksamheten söker idag aktivt efter lokalisering för återstart.

O`LEARYS PITEÅ

O`LEARYS PITEÅ  Ägs till lika delar av Birkarlen AB (Birkarlen Brands) och Skoogs Handel AB där vi tillsammans har gjort en gemensam satsning I Småstaden galleria genom att teckna ett franchiseavtal med O’Learys Trademark.
O’Learys koncept är att skapa informella evenemangsrestauranger i stil med en kvartersbar i Boston, oavsett var de är. O’Learys erbjuder våra kunder en komplett upplevelse, med en kombination av sport, amerikansk mat, en väldefinierad miljö som riktar sig till ett brett spektrum av kunder, både privatpersoner och företag.

 

BIERHALLE BISTRO & PUB

Bierhalle Pub & Bistro är ett tradionellt Pub & Bistro koncept med tyska influenser beträffande mat & dryck men främst kännetecknas för sitt magnifika sortiment av olika öl sorter.
Bierhalle Pub & Bistro är en mötesplats för alla och drivs både i egen regi och på tillsammans med samarbetspartners. Vi söker för närvarande aktivt etableringar i Norrbotten där vi vänder oss till samarbetspartners – intressenter som har ett stort intresse för öl och bryggeri.

RED ANGUS BURGERS

Red Angus Burgers skapades för att möta den nya unga generationens efterfrågan av streetfood av bra kvalité.
Red Angus burgare är tillredda smash burgare av vår egen kött blandning samt egen producerade dressingar.