Är du på väg att sälja eller lägga ned ditt företag?
Låt oss titta om vi kan hitta någon lösning för er. Det finns även flertalet orsaker till att verksamheten inte riktigt går som man vill. Men det finns även flera möjligheter att rädda ett företag ifrån nedläggning eller konkurs. Vi har verktygen och söker ständigt efter nya förvärv och samarbeten.

Vi har över 25 års erfarenhet inom restaurang varav 10 år som franchisetagare i Olearys. Vi skapar de förutsättningar som behövs för att bolaget kan uppnå den mognad som behövs för att bli en självgående enhet. Alternativt till ett koncept som ges möjligheten att växa med franchise.Vi bidrar med både konceptbyggande och kunskap samt med finansieringslösningar för de investeringar som behövs för verksamhetetens utveckling.
Vi har verktyg som ordnar detta på marknadsmässiga villkor samt ett stort kontaktnät och tillgång till avtal som förbättrar lönsamheten inköp och administration mm.

Birkarlen Brands bidrar med en aktiv affärsutveckling.
Vi söker ständigt nya utmaningar och samarbeten med externa intressenter och investerare.

 

Din profil:
Vi vänder oss till redan etablerade företag eller mindre start UP företag verksamma inom Food & Beverages. Vi ser att du har en bra grundidé och du som både företag och företagare har ambitionen att växa. Du kanske vill gå ett steg längre och exempelvis öppna upp flera enheter i andra städer eller växa genom franchise. Ni kan även vara en företagare som känner att tiden inte räcker till!  – Försäljningen har stagnerat eller att arbetsbördan har blivit för stor och för att nå nästa nivå och behöver en partner för expansion. Det spelar ingen roll om ditt bolag har en betalningsanmärkning eller om ditt bolag för närvarande är på obestånd. Finner vi att affärsidén är sund så identifierar vi problemen och presenterar en lösning som hjälper företaget vidare.

Kontakta oss redan idag!